Betalen, verzenden & retourneren

We hebben de meest gestelde vragen over betalen, verzenden en retourneren voor je op een rijtje gezet. Kom je er niet helemaal uit? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Betalen

Van welke betaalmethoden kan ik gebruikmaken?

Bij het afrekenen kun je verschillende betaalmethodes kiezen. Op dit moment accepteren wij iDeal, Apple Pay, Mastercard, Maestro, VISA en Bancontact. Ook achteraf betalen via Klarna is mogelijk.

Wat is 'Betaal later' (achteraf betalen)?

Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen.

Kan ik altijd met Klarna afrekenen?

Ja, in bijna alle gevallen wel. Toch kan het mogelijk zijn dat Klarna jouw betaling afwijst. Loa Lou heeft hier helaas geen invloed op. We raden je aan om contact op te nemen met Klarna.

Ik heb van Klarna een herinnering ontvangen van een factuur die ik al heb betaald. Wat moet ik doen?

Soms kruisen de herinnering en de betaling elkaar als de aankoop later dan op de uiterste betaaldatum is betaald. Zorg daarom dat je jouw aankoop op de uiterste betaaldatum hebt betaald.

Verzenden

Vanaf welke locatie(s) kan ik een bestelling plaatsen?

Op dit moment verzenden wij alleen binnen Nederland en België. Het is (nog) niet mogelijk om vanuit andere landen te bestellen.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Al onze producten worden met de hand gemaakt, op bestelling. Zodra je een bestelling hebt geplaatst gaat ons atelier aan de slag met het door jou gekozen product. Binnen 10 werkdagen gaat jouw pakketje op de post.

Bestellingen vanuit Nederland
Als wij het pakketje naar een adres binnen Nederland verzenden, dan ontvang je deze binnen 1 werkdag op het door jou opgegeven adres.

Bestellingen vanuit België
Verzendingen naar België duren doorgaans 1 tot 2 werkdagen.

Moet ik verzendkosten betalen?

Voor bestellingen onder de €100 bedragen de verzendkosten binnen Nederland €6,95. Bestellingen boven de €100 verzenden we gratis. Bestel je vanuit België en is je bestelbedrag lager dan €75? Dan bedragen de verzendkosten €6,95. Bestellingen boven de €100 verzenden we altijd gratis.

Door wie wordt mijn bestelling geleverd?

Al onze bestellingen worden geleverd door PostNL.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Dat kan zeker! Nadat jouw bestelling door ons is verzonden ontvang je een e-mail met daarin een Track & Trace link van PostNL.

Retourneren

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Het kan natuurlijk gebeuren dat jouw bestelde product(en) niet aan jouw verwachting voldoen. Jammer! Uiteraard kun je gebruik maken van het retourrecht en vragen we je de artikelen binnen 21 dagen na aflevering te retourneren.

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Aan het retourneren van producten zitten een aantal voorwaarden, waaronder:

- Het product dient ongebruikt en ongewassen te zijn;

- Verpak het product in de originele verpakking. Heb je deze niet meer? Zorg dan voor een degelijke, gelijkwaardige verzendverpakking zodat de producten onbeschadigd blijven;

- Voeg ook de pakbon en de meegeleverde boekjes toe aan jouw retourzending.

Meld je retour aan via retour@loalou.com. Je hoeft hierin verder geen retourreden op te geven (dit mag natuurlijk wel, we horen het graag als we iets voor je kunnen betekenen!), maar op deze manier weten wij dat jouw zending onze kant op komt. Retourkosten zijn voor eigen rekening en verzending is op eigen risico. Bewaar altijd goed jouw verzendbewijs. Nadat we de retourzending hebben verwerkt, zullen we je het retourbedrag binnen 14 dagen terugbetalen.

Retouradres
Loa Lou
Retouren
Otterkoog 18D
1822 BW Alkmaar
Nederland

Ik heb mijn product beschadigd ontvangen, wat moet ik doen?

Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Mocht je na ontvangst contstateren dat jouw product beschadigd is, stuur ons dan zo snel mogelijk een mailtje (hello@loalou.com) zodat wij hier direct naar kunnen kijken. Maak geen gebruik van de Draagdoek of Ring Sling totdat wij een passende oplossing voor je hebben gevonden.

Heb je een vraag?

Staat jouw vraag over bestellen, verzenden of retourneren niet in onze FAQ? Neem dan gerust contact op via onderstaande button.

×