HAPPY PARENTS

Hieronder delen we aantal ervaringen van blije Loa Lou gebruikers. We horen ook graag wat jij van onze producten vindt! Zo kunnen wij Loa Lou in de toekomst blijven verbeteren. Wil je dit met ons delen? Dat kan via ons contactformulier.

@roosvgelder & Seph

Een rekbare doek, een hydrofiele draagdoek, een draagzak… Ik heb ze allemaal voor de jongens en ik vind dragen echt heerlijk!! Ik kreeg de Ring Sling en ben daar vanaf de eerste keer ook zo blij mee. Ik draag Seph veel op mijn heup omdat hij vaak dichtbij mij wil zijn. Met de ringsling heeft hij dezelfde positie, hij kan alles goed zien en ik heb geen pijn in mijn arm of nek. Hij zit er ook heel snel in en ik gebruik het daarom ook vaak als we even snel naar wat winkels gaan en we met de auto zijn, scheelt een hoop tijd doordat het veel sneller is dan het in en uitklappen van de kinderwagen. Ik vind de stof mooi en het zit voor ons beide heel fijn. Ben er erg blij mee!

@calommekim & Yulia

Wat een ontdekking, deze draagdoek van Loa Lou. Ik heb heel wat doekjes, maar deze is absoluut de zachtste, de fijnste, wat het voor mij de ideale draagdoek maakt voor de eerste maanden. Ze zijn niet alleen erg zacht, compact en dun (extra voordeel tijdens de zomermaanden), maar zijn ook nog eens prach-tig van kleur. Ik raad het iedere kersverse ouder aan!

@estherbb & Summer

"De Ring Sling is prachtig en draagt als gegoten. Eindelijk iets waarbij ik geen hulp nodig heb, maar zelfstandig om kan doen om vervolgens met heel veel liefde mijn meisje dichtbij mij te dragen."

×