Benieuwd hoe anderen onze producten ervaren?

Hieronder delen we aantal ervaringen van blije Loa Lou gebruikers. We horen ook graag wat jij van onze producten vindt! Zo kunnen wij Loa Lou in de toekomst blijven verbeteren. Wil je dit met ons delen? Dat kan via ons contactformulier.

@ESTHERBB & SUMMER (0)

"De sling is prachtig en draagt als gegoten. Eindelijk iets waarbij ik geen hulp nodig heb, maar zelfstandig om kan doen om vervolgens met heel veel liefde mijn meisje dichtbij mij te dragen."

@mantapanta & Noély (1)

“Ik draag mijn dochter van 1,5 nu een paar weekjes met de Ring Sling van Loa Lou, en ondanks dat ik mijzelf een echte draagmama vind was een ring sling nieuw voor me. Een rekbare doek in de newborn periode durfde ik wel aan, en ook heb ik beide kindjes gedragen in een draagzak. Nu vind ik het ontzettend jammer dat ik niet eerder heb gedragen met een sling, want wat is dit fijn zeg. Mijn ongeduldige ondernemende meisje heb ik er zo in, en ook zo weer uit wanneer ze weer besluit om rond te willen stappen. De sling is heerlijk licht, dus ideaal om mee te nemen in je tas, of laat de sling gewoon over schouder hangen, klaar om je kindje te dragen als daar behoefte naar is. Ik vind de sling nog gemakkelijker in gebruik dan een draagzak en kan me voorstellen hoe fijn het is om je newborn met de sling te dragen, maar je wiebelige ongeduldige dreumes is dus net zo fijn!”

@roosvgelder & Seph (1)

"Een rekbare doek, een hydrofiele draagdoek, een draagzak… Ik heb ze allemaal voor de jongens en ik vind dragen echt heerlijk!! Ik kreeg de ringsling en ben daar vanaf de eerste keer ook zo blij mee. Ik draag Seph veel op mijn heup omdat hij vaak dichtbij mij wil zijn. Met de ringsling heeft hij dezelfde positie, hij kan alles goed zien en ik heb geen pijn in mijn arm of nek. Hij zit er ook heel snel in en ik gebruik het daarom ook vaak als we even snel naar wat winkels gaan en we met de auto zijn, scheelt een hoop tijd doordat het veel sneller is dan het in en uitklappen van de kinderwagen. Ik vind de stof mooi en het zit voor ons beide heel fijn. Ben er erg blij mee!"

@nikkieverdonschot @ Loá

"De ring sling van Loa Lou is niet alleen mooi, maar zit ook onwijs fijn voor ons allebei. Wij gebruiken hem dagelijks en hij blijft precies zo mooi als in het begin. Wij zouden hem niet meer willen missen!"

@calommekim & Yulia (0)

"Wat een ontdekking, deze draagdoek van Loa Lou. Ik heb heel wat doekjes, maar deze is absoluut de zachtste, de fijnste, wat het voor mij de ideale draagdoek maakt voor de eerste maanden. Ze zijn niet alleen erg zacht, compact en dun (extra voordeel tijdens de zomermaanden), maar zijn ook nog eens prach-tig van kleur. Ik raad het iedere kersverse ouder aan!"

×